حامد زمانی
جدیدترین عکس های حامد زمانی خواننده جوان ایرانی
به سایت تفریحی آریا فان خوش آمدید.
اگر در زمان مشاهده عکس ها مشکلی وجود داشت روِی عکس مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید . دقت داشته باشید که تصاویر در سایز کوچکتر قرار گرفته اند , برای مشاهده سایز اصلی تصاویر و ذخیره روی کامپیوتر از Save image As مرورگر خود استفاده کنید.
. . . . . . . . . .
بیوگرافی حامد زمانی
حامد زمانی (زادهٔ ۱۳۶۷، میمه – اصفهان) خواننده پاپ ایرانی ست. وی از کودکی شروع به قرائت قران کرد. در کلاسهای موسیقی سنتی شرکت کرد و دوره آواز سنتی را گذراند. زمانی در ادامه این روند به موسیقی پاپ روی آورد. موضوع کارهای او اغلب مذهبی و یا در واکنش به اتفاقات سیاسی روز ایران است.
اولین کار حامد زمانی به نام «زینت آسمون» در سال ۱۳۸۴ درباره حسین ابن علی ساخته شد.
جایگاه او در موسیقی :
«من صدای بی صداها هستم»؛ این جملهای است که حامد زمانی در توصیف نقش خود در عرصه موسیقی بیان کرده است. به عقیده او، بخشی از افراد جامعه و عقاید و آرمانهای آنها ــ که همان عقاید و ارزشهای حامد زمانی هستند ــ در بسیاری از آثار موسیقایی موجود نادیده گرفته شدهاند، در حالی که این قشر، بخش بزرگی از جامعه را تشکیل میدهند که تا کنون از داشتن هنرمندی که در عرصه موسیقی و ترانه، بصورت صریح و بدون تکلف و پردهپوشی به ارزشها و دغدغههای فکری آنها بپردازد، محروم بودهاند. از اینرو حامد زمانی همواره تلاش کرده تا با ساخت ترانهها و آثار موسیقایی با مضامین بلندی به بیان وی پیرامون: «اسلام و امامان شیعه، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی، مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم بینالملل، مقاومت و ایستادگی در برابر فشارها و تحریمهای دشمنان، شهدای عرصه فناوری هستهای» و بسیاری دیگر از مفاهیمی از این دست که در آثار سایر هنرمندان کمتر به آنها پرداخته شده یا کاملاً مغفول واقع شدهاند، دغدغههای این قشر از مخاطبان موسیقی را به زبان هنر مطرح کند که تا کنون با استقبال کمنظیری از سوی مخاطبان نیز مواجه شده است.
وی موسیقی خود را ترویجدهنده گفتمان و ارزشهای جهانی اسلام و انقلاب اسلامی دانسته و دامنه مخاطبان آثار خود را بسیار گسترده و فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران میداند و در این راستا با ساختن ترانههایی (که برخی از آنها به زبان عربی خوانده شدهاند) مثل «زیباییِ عشق»، «مکر شیطان»، «قدس»، «حماسهٔ بیتاب» و … با مضامین مبتلابه جوامع اسلامی و موضوعات روز دینی و سیاسی در این کشورها، نظیر مسئله حجاب، استکبارستیزی، قضیه فلسطین، بیداری اسلامی و … کوشیده است تا دامنه مخاطبان خود را گسترش داده و پیامهای ارزشمند مورد نظر خود را به عده بیشتری در سراسر جهان، به ویژه در جهان عرب وکشورهای اسلامی و نیز کلیه مستضعفان دنیا، منتقل کند.
مرگ بر آمریکا حامد زمانی :
حامد زمانی در ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ترانهٔ مرگ بر آمریکا را با شعر محمد مهدی سیار و همکاری دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی روانه بازار کرد که واکنشهای متعددی را برانگیخت. واشنگتنپست دربارهٔ این ترانه نوشت: «برخی به این امید که میزان انتقادات مردم در جریان مذاکرات هستهای را بالا نگه دارند، در مقابل سفارت قدیم آمریکا در تهران از آهنگ جدید «مرگ بر آمریکا» رونمایی کردند. آنها از روز شنبه در تدارک و برنامهریزی برای برگزاری راهپیمایی اعتراضی ضد آمریکایی در مقابل سفارت آمریکا بودند که یاد تسخیر سفارت در سال ۱۹۷۹ را زنده نگه دارند.
دست نوشته حامد زمانی :
بسمه تعالی
کم من فئۀ قلیۀ غلبت فئۀ کثیرۀ باذن الله و الله مع الصابرین
چه بسا گروه اندکی که به خواست خدا بر گروهی بسیار پیروز شدند و خداوند با شکیبایان است
مهم نیست چند نفریم… واقعا مهم نیست… مهم نیست چه در دست داریم؛ سنگ یا تفنگ…
به خودم میگویم: ” مهم نیست چند نفر طرفدار کارهایت هستند” واقعا مهم نیست…
این مهم است که در کدام سمت جبهه ی حق و باطل ایستاده ایم…
این مهم است که سلاحمان را رو به چه نشانه میرویم…
قلممان را… صدایمان را… سرمایه مان را در چه راهی خرج میکنیم…
این روزها صحبت از “حمایت” است…
“حمایت”… نقطه ضغف جیهه ی ما…
از صدر اسلام… از کزبلا بگیر تا امروز
و چقدر خوب میشد اگر ما با هر چه که داریم؛ کم و زیادش مهم نیست… از هم حمایت میکردیم…
نوشته اید در فلان نظر سنجی صدا و سیما برای آهنگهای درخواستی، فلان خواننده از من چند برابر رای آورد…
و پزسیده اید چرا؟
خب معلوم است چرا…
اگر اینگونه نبود باید به راهمان شک میکردیم…
اگر اینگونه نبود باید به خودت شک میکزذی که بین این همه آهنگ ، آهنگ مرا گوش میدهی…
معلوم است چرا… چوت تو کمیابی… چون امثال تو باید کمیاب باشند…
گفتمان ما گفتمان غریبی است…
شاید نگذارند حرفمان پخش شود اما ایمان داریم که حرفمان میماند و از بین نمیرود…
هیچوقت از کمی تعدادمان نهراسیده ایم… چون ما پیرو حسینی هستیم که یا تعداد کم یارانش چنان پیروزی ای بر لشکر چندین هزار نفره حاصل کرد که هنوز که هنوز است نامش به رگهای ملتی غیرت تزریق میکند و انها را در برابر طاغوت میشوراند…
حرف زیاد است اما… حوصله ی شرح قصه نیست…
با پرچم سفید به پیکار میرویم ما کمتریم… حوصله ی شرح قصه نیست…